Nyheder

Sætter sejl til udlandet | APQ fascinerer på Hannover Messe med ny AK-serie

Sætter sejl til udlandet | APQ fascinerer på Hannover Messe med ny AK-serie

Fra den 22.-26. april 2024 åbnede den længe ventede Hannover Messe i Tyskland sine døre og tiltrak det globale industrisamfunds opmærksomhed. Som en førende indenlandsk udbyder af industrielle AI edge computing-tjenester fremviste APQ sin dygtighed med debuten af ​​sine innovative og pålidelige AK-serieprodukter, TAC-serier og integrerede industrielle computere, og demonstrerede stolt Kinas styrke og elegance inden for intelligent fremstilling.

1

Som en virksomhed med fokus på industriel AI-edge computing, er APQ forpligtet til at uddybe og styrke sin "produktkraft" og styrke sin globale tilstedeværelse, for at formidle udviklingsfilosofien og tilliden til Kinas intelligente fremstilling til verden.

2

I fremtiden vil APQ fortsætte med at udnytte ressourcer af høj kvalitet både nationalt og internationalt ved at løse globale produktionsudfordringer relateret til automatisering, digitalisering og bæredygtighed, og bidrage med kinesisk visdom og løsninger til bæredygtig udvikling af den globale industrisektor.


Indlægstid: 28-apr-2024