Nūhou

Nānā Hōʻikeʻike | Hoʻomaka maikaʻi ʻo APQ's Flagship New Product AK.

Nānā Hōʻikeʻike | Hoʻomaka maikaʻi ʻo APQ's Flagship New Product AK.

Mai ʻApelila 24-26,

ʻO ke kolu o Chengdu International Industrial Expo a me ka Western Global Semiconductor Expo i mālama ʻia ma Chengdu.

Ua hana ʻo APQ i kahi hiʻohiʻona nui me kāna moʻo AK a me kahi ʻano o nā huahana maʻamau, e hōʻike ana i kona ikaika i kahi hoʻonohonoho hōʻikeʻike ʻelua.

1

ʻO Chengdu International Industrial Expo

Ma ka Chengdu Industrial Expo, ua lilo ka pahu pahu hoʻokele akamai AK series, kahi huahana poʻokela o APQ's E-Smart IPC, i hōkū o ka hanana, e huki ana i ka manaʻo nui mai ka ʻoihana.

2

Ua hōʻike ʻia ka moʻo AK me kahi hui kūʻokoʻa 1 + 1 + 1 — chassis nui, pahu pahu nui, pahu pahu kōkua, a me ka pahu lako polokalamu, e hāʻawi ana ma luna o hoʻokahi kaukani hui hiki. Hāʻawi kēia versatility i ka moʻo AK e hoʻokō i nā pono noi like ʻole i nā kula e like me ka hihiʻo, ka neʻe ʻana, ka robotics, a me ka helu helu.

3

Ma waho aʻe o ka moʻo AK, ua hōʻike pū ʻo APQ i kāna mau huahana maʻamau i manaʻo ʻia ma ka Expo, me ka pūʻulu kamepiula ʻenehana i hoʻopili ʻia E, ka mīkini ʻenehana holoʻokoʻa PL215CQ-E5, a me nā motherboards hana kiʻekiʻe i kūkulu ʻia i loko. -hale.

4

ʻO ka hele ʻana o APQ ma ka expo ʻaʻole ia e pili ana i ka lako. ʻO nā hōʻikeʻike o kā lākou huahana lako polokalamu homegrown, IPC SmartMate a me IPC SmartManager, hōʻike i ka hiki o APQ ke hoʻopuka i nā hāmeʻa i hoʻohui ʻia i ka lako lako polokalamu. Hōʻike kēia mau huahana i ka ʻike loea o APQ i ka ʻenehana ʻenehana a hōʻike i ka ʻike hohonu o ka hui i nā koi mākeke a me nā hiki ke pane wikiwiki.

5

Ua hāʻawi ka APQ Research and Development Director i kahi ʻōlelo koʻikoʻi ma ka "Building Industrial AI Edge Computing me E-Smart IPC," e kūkākūkā ana i ka hoʻohana ʻana i ka matrix huahana E-Smart IPC e hana i nā ʻenehana AI edge computing solutions maikaʻi a paʻa, e alakaʻi ana i ka hoʻomohala hohonu o ka. ʻike ʻenehana.

6
7

ʻO China Western Semiconductor Industry Innovation

I ka manawa like, ʻo ke komo ʻana o APQ i ka 2024 China Western Semiconductor Industry Innovation and Development Forum & ka 23rd Western Global Chip a me Semiconductor Industry Expo i hōʻike i kona akamai ʻenehana i ke kahua semiconductor.

8

Ua hāʻawi ka Luna Nui o ka ʻenehana i kahi kī nui ma "The Application of AI Edge Computing in the Semiconductor Industry," e ʻimi ana pehea e hiki ai i ka AI edge computing ke hoʻoikaika i ka hana hana, hoʻomaikaʻi i ka mana maikaʻi, a hoʻololi i ka hana akamai.

10

Ke neʻe nei i mua, alakaʻi ʻia e nā hihiʻo nui o ka ʻOihana 4.0 a i hana ʻia ma Kina 2025, kūpaʻa mau ʻo APQ i ka holomua ʻana i ka hana naʻauao. Ma o ka hoʻomau ʻana i ka ʻenehana a me ka hoʻonui ʻana i ka lawelawe, ua mākaukau ʻo APQ e hāʻawi i ka naʻauao a me ka ikaika i ke au o ka ʻOihana 4.0.


Ka manawa hoʻouna: Apr-28-2024