Tala Fou

Fa'atupuina mai le Fa'atamaita'i, Fa'atupuina ma Fa'aauau | Le 2024 APQ Eco-Conference ma Mea Fou Fa'alauiloa Mea na Fa'ai'u manuia!

Fa'atupuina mai le Fa'atamaita'i, Fa'atupuina ma Fa'aauau | Le 2024 APQ Eco-Conference ma Mea Fou Fa'alauiloa Mea na Fa'ai'u manuia!

O Aperila 10, 2024, o le "APQ Eco-Conference ma New Product Launch Event," na talimalo ai le APQ ma faʻatulagaina faʻatasi e Intel (Saina), na faia ma le mamalu i le Itumalo o Xiangcheng, Suzhou.

2

Faatasi ai ma le autu "Emerging from Hibernation, Creatively and Steadfastly Advancing," na tuufaatasia ai e le konafesi le silia ma le 200 sui ma taitai alamanuia mai kamupani lauiloa e fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaaʻi pe faʻafefea ona faʻamalosia e le APQ ma ana paaga faʻanatura le suiga numera mo pisinisi i lalo o le talaaga o Alamanuia 4.0. O se avanoa foi e iloa ai le faʻafouina o le APQ i le maeʻa ai o lona taimi malolo ma molimauina le faʻalauiloaina o se augatupulaga fou o oloa.

01

Tulai mai i le moe moe

Talanoaina le Fuafuaga o le Maketi

16

I le amataga o le fonotaga, Mr. Wu Xuehua, Faatonu o le Science and Technology Talent Bureau o Xiangcheng High-tech Zone ma o se sui o le Komiti Galulue Party a le Itumalo o Yuanhe, na tuuina atu se lauga mo le konafesi.

1

O Mr. Jason Chen, Taitaifono o le APQ, na ia tuuina atu se lauga ua faaulutalaina "Emerging from Hibernation, Creatively and Steadfastly Advast - APQ's 2024 Annual Share."

Na fa'amatala auiliili e le Ta'ita'ifono Chen pe fa'apefea le APQ, i le si'osi'omaga o lo'o i ai nei ua tumu i lu'itau ma avanoa, o lo'o fa'atupuina fou e ala i fuafuaga fa'atau oloa ma fa'atekonolosi fa'atekinolosi, fa'apea fo'i ma le fa'aleleia o pisinisi, fa'aleleia atili o auaunaga, ma le lagolago fa'anatura.

3

"O le faʻamuamua o tagata ma le ausiaina o faʻalavelave faʻapitoa ma le faʻamaoni o le fuafuaga a le APQ mo le talepeina o le taʻaloga. I le lumanaʻi, o le a mulimuli le APQ i lona uluai fatu agai i le lumanaʻi, faʻapipiʻi i taimi umi, ma faia mea faigata ae saʻo, "o le tala lea a le Taitaifono Jason Chen .

8

O Mr. Li Yan, Faatonu Sinia o le Network and Edge Division Industrial Solutions mo Saina i le Intel (Saina) Limited, na faamatalaina le auala e galulue faatasi ai Intel ma le APQ e fesoasoani ai i pisinisi e foia luitau i suiga numera, fausia se siosiomaga malosi, ma uunaia le atinae faatelevaveina o gaosiga atamai i Saina ma mea fou.

02

Fa'atupuina ma Fa'amausali le Aga'i

Fa'alauiloa ole Mekasini-style Smart Controller AK

7

I le taimi o le mea na tupu, Mr. Jason Chen, Taitaifono o le APQ, Mr. Li Yan, Faatonu Sinia o le Network ma Edge Division Industrial Solutions mo Saina i Intel, Ms. Wan Yinnong, Sui Dean o le Hohai University Suzhou Research Institute, Ms. Yu Xiaojun, Failautusi Aoao o le Machine Vision Alliance, Mr. Li Jinko, Failautusi Aoao o le Mobile Robot Industry Alliance, ma Mr. Xu Haijiang, Sui Pule Sili o le APQ, na ave faatasi le tulaga e tatala ai le oloa fou a le APQ o le E-Smart IPC AK faasologa.

15

Mulimuli ane, Mr. Xu Haijiang, Sui Pule Sili o le APQ, faamalamalama atu i le au auai le "IPC + AI" mamanu manatu o le APQ's E-Smart IPC oloa, taulai atu i manaoga o alamanuia itu-itu e faaaogāina. Na ia faʻamalamalamaina vaega fou o le AK series mai le tele o itu e pei o le mamanu faʻataʻitaʻiga, fetuutuunai faʻatinoga, faʻataʻitaʻiga faʻaoga, ma faʻamaonia ai o latou tulaga lelei taua ma le faʻaleleia o le faʻaleleia atili o le lelei ma le lelei o oloa i totonu o fale gaosi oloa, faʻaleleia le faʻasoaina o punaoa, ma faʻaitiitia. tau o galuega.

03

Talanoaina o le Lumanai

Su'esu'eina le Ala Fa'atosina a le Alamanuia

12

I le taimi o le konafesi, na faia ai e le tele o taʻitaʻi o pisinisi ni tautalaga fiafia, faʻatalanoaina le lumanaʻi atinaʻe agaʻi i le matata o le gaosiga atamai. O Mr. Li Jinko, Failautusi Aoao o le Mobile Robot Industry Alliance, na ia tuuina atu se lauga autu i luga o le "Suʻesuʻeina o le Pan-Mobile Robot Market."

6

O Mr. Liu Wei, Fa'atonu o oloa a le Zhejiang Huarui Technology Co., Ltd., na ia faia se tautalaga autu i le "AI Empowering Machine Vision to Enhance Product Strength and Industry Application."

9

O Mr. Chen Guanghua, Sui Pule Sili o Shenzhen Zmotion Technology Co., Ltd., na faʻasoa i luga o le autu o le "Talosaga o le Ultra-high-speed Real-time EtherCAT Motion Control Cards in Intelligent Manufacturing."

11

O Mr. Wang Dequan, o le Taitaifono o le lala o le APQ Qirong Valley, na ia faʻasoa faʻamatalaga faʻatekonolosi i le AI tele faʻataʻitaʻiga ma isi atinaʻe polokalame i lalo o le autu "Suʻesuʻeina Alamanuia Talosaga o Big Model Tekonolosi."

04

Tu'ufa'atasiga fa'anatura

Fausiaina ose Atina'e Atina'e Atina'e

5

"Emerging from Hibernation, Creatively and Steadfastly Advancing | O le 2024 APQ Ecosystem Conference and New Product Launch Event" e le gata na faʻaalia ai le manuia o le APQ iʻuga o le toe fanauina ina ua mavae le tolu tausaga o le moe, ae sa avea foi o se fefaʻatauaʻiga loloto ma talanoaga mo le gaosiga atamai a Saina.

14

O le fa'alauiloaina o le AK series fou oloa na fa'aalia ai le "toe fanauina" o le APQ mai itu uma e pei o fuafuaga, oloa, auaunaga, pisinisi, ma le si'osi'omaga. O pa'aga fa'alesiosiomaga o lo'o i ai na fa'aalia le to'a tele ma le fa'ailoaina i le APQ ma fa'atalitali atu i le fa'asologa o le AK e fa'atupuina le tele o avanoa i le fa'alapotopotoga fa'apisinisi i le lumana'i, e ta'ita'ia ai se galu fou o le tupulaga fou o fa'atonuga atamai tau pisinisi.

4

I le amataga o le fonotaga, Mr. Wu Xuehua, Faatonu o le Science and Technology Talent Bureau o Xiangcheng High-tech Zone ma o se sui o le Komiti Galulue Party a le Itumalo o Yuanhe, na tuuina atu se lauga mo le konafesi.

13

Taimi meli: Apr-12-2024