Tala Fou

Mao Dongwen, Sui Ta'ita'ifono o le Fono Faufautua Fa'aupufai a le Itumalo o Xiangcheng, ma lana aumalaga na asiasi atu i le APQ

Mao Dongwen, Sui Ta'ita'ifono o le Fono Faufautua Fa'aupufai a le Itumalo o Xiangcheng, ma lana aumalaga na asiasi atu i le APQ

I le aso 6 o Tesema, Mao Dongwen, Sui Taitaifono o le Fono Faufautua Faʻaupufai Itumalo o Xiangcheng, Gu Jianming, Faʻatonu o le Komiti o le Urban ma Rural o le Itumalo Faʻatalanoaga Faʻaupufai Fono, ma Xu Li, Sui Failautusi o le Komiti Galue a le Pati o Xiangcheng High tech Sone. , Sui Failautusi o le Komiti Galulue Party o Yuanhe Street, ma le Faatonu Sili o le Komiti Galulue Fono Faufautua Faʻaupufai, asiasi APQ.

I le fa'asalalauga, na maua ai e le Sui Ta'ita'ifono Mao Dongwen ma lana aumalaga se malamalamaga loloto i le tulaga o le APQ, tulaga o pisinisi, fa'atulagaina o maketi, ma fuafuaga tau atina'e i le lumana'i. Matou te faʻafetai tele i taunuʻuga a le APQ i le matata o pisinisi Initaneti o Mea ma faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia e le atinaʻe suʻesuʻega ma atinaʻe fou, faʻaleleia le faʻatauvaʻa autu, ma faʻaauau pea le faʻalauiloaina o le atinaʻe fou o pisinisi Initaneti o mea tekonolosi.

O le asiasiga a taʻitaʻi o le Fono Faʻatalanoaga Faʻaupufai a le Itumalo o Xiangcheng i le APQ e le gata o se popolega ma le lagolago mo atinaʻe, ae o se faʻaleleia malosi foi o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le Itumalo o Xiangcheng. I le lumanaʻi, i lalo o le taʻitaʻiga malosi a le Komiti Itumalo o Xiangcheng ma le Malo, faʻatasi ai ma le lagolago malosi a le Itumalo Faʻaupufai Faʻatalanoaga Fonotaga, ma i lalo o le taʻitaʻiga a le Komiti Galulue Party o le Xiangcheng High tech Sone (Yuanhe Street), APQ o le a faʻaauau pea. e fa'aogaina ona lava tulaga lelei, fa'aoga fofo fa'afuainumera fou e fesoasoani ai i le fa'aleleia o numera fa'apisinisi, fa'aopoopo le malosi fou i le atina'eina maualuga o le tamaoaiga fa'atekinolosi, ma fesoasoani i pisinisi ia sili atu le atamai.

640 (1)
640

Taimi meli: Tes-27-2023