Tala Fou

Fa'atulagaina o le folau i Fafo | APQ Fa'amata'aga i Hannover Messe ma New AK Series

Fa'atulagaina o le folau i Fafo | APQ Fa'amata'aga i Hannover Messe ma New AK Series

Mai ia Aperila 22-26, 2024, o le Hannover Messe ua leva ona faʻamoemoeina i Siamani na tatalaina ona faitotoʻa, ma tosina mai ai le mafaufau o le lalolagi. I le avea ai o se ta'ita'i i totonu o le atunu'u o lo'o tu'uina atu auaunaga fa'akomepiuta fa'apisinisi a AI, na fa'aalia ai e le APQ lona tomai i le amataga o ana oloa fou ma fa'atuatuaina AK series, TAC series, ma fa'apipi'i komipiuta fa'apisinisi, fa'aalia ma le mitamita le malosi ma le lalelei o Saina i le gaosiga atamai.

1

I le avea ai o se kamupani o loʻo taulaʻi i le faʻaogaina o mea tau pisinisi AI, ua tuuto atu le APQ i le faʻalolotoina ma le faʻamalosia o lona "malosi oloa" ma faʻamalosia lona i ai i le lalolagi atoa, faʻasalalau le filosofia atinaʻe ma le mautinoa o le gaosiga atamai a Saina i le lalolagi.

2

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻaogaina e le APQ punaoa sili ona lelei i totonu o le atunuʻu ma faʻavaomalo, faʻafeiloaʻi luitau o gaosiga o le lalolagi e fesoʻotaʻi ma le masini, numera, ma le faʻaauauina, fesoasoani i le poto Saina ma fofo i le atinaʻeina gafataulimaina o le vaega o alamanuia o le lalolagi.


Taimi meli: Apr-28-2024