Tala Fou

O le Inaugural China Humanoid Robot Industry Conference Fa'ai'u, APQ Manumalo Core Drive Award

O le Inaugural China Humanoid Robot Industry Conference Fa'ai'u, APQ Manumalo Core Drive Award

Mai ia Aperila 9th i le 10th, o le uluai China Humanoid Robot Industry Conference ma Embodied Intelligence Summit na faia ma le mamalu i Beijing. Na fofogaina e le APQ se tautalaga autu i le konafesi ma na maua ai le LeadeRobot 2024 Humanoid Robot Core Drive Award.

1

I le taimi o lauga a le konafesi, na tuuina atu ai e le Sui Peresetene o le APQ, Javis Xu, se lauga mataʻina ua faaulutalaina "The Core Brain of Humanoid Robots: Challenges and Innovations in Perception Control Domain Computing Devices." Na ia suʻesuʻeina loloto le atinaʻe ma luʻitau o loʻo i ai nei o le faiʻai autu o robots humanoid, faʻasoa faʻamatalaga fou a le APQ ma suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga i tekinolosi faʻatautaia autu, lea na faʻaalia ai le fiafia lautele ma talanoaga malosi i le au auai.

2

I le aso 10 o Aperila, na fa'ai'u manuia ai le sauniga muamua a LeadeRobot 2024 China Humanoid Robot Industry Awards. APQ, faʻatasi ai ma ana sao taua i le matata o faiʻai autu o le robot humanoid, na manumalo i le LeadeRobot 2024 Humanoid Robot Core Drive Award. O lenei fa'ailoga e fa'ailoa ai atina'e ma 'au na faia ni sao mata'ina i le filifili o alamanuia robot humanoid, ma o le fa'ailoga a le APQ e le masalomia o se fa'amaoniga fa'alua o lona malosi fa'atekonolosi ma tulaga tau maketi.

3

I le avea ai o se kamupani gaosi oloa AI edge computing auaunaga, APQ e masani lava ona tuuto atu i le faʻafouina ma le atinaʻeina o tekinolosi ma oloa e fesoʻotaʻi ma robots humanoid, faʻaauau pea ona faʻalauteleina le alualu i luma o le alamanuia robot robot. O le manumalo i le Core Drive Award o le a faʻaosofia ai le APQ e faʻateleina ana taumafaiga R&D ma fesoasoani atili i le atinaʻeina ma le faʻaogaina o robots humanoid.


Taimi meli: Apr-10-2024