Tala Fou

Vietnam International Industrial Fair: APQ Faʻaalia le Malosi Faʻafouina a Saina i le Pulea o Alamanuia

Vietnam International Industrial Fair: APQ Faʻaalia le Malosi Faʻafouina a Saina i le Pulea o Alamanuia

1

Mai ia Aokuso 28 i le 30, o le Vietnam 2024 International Industrial Fair na faʻamoemoeina na faia i Hanoi, ma tosina mai ai le lalolagi atoa mai le vaega o alamanuia. I le avea ai o se atinaʻe taʻutaʻua i le faʻatautaia o fale gaosi oloa a Saina, na tuʻuina atu ai e le APQ lana faʻasologa o le faʻatonuga atamai AK, faʻatasi ai ma fofo faʻapisinisi tuʻufaʻatasia.

2
3

I le avea ai o se kamupani e tu'uina atu auaunaga e taula'i atu i le fa'atekonolosi a le AI fa'apisinisi, o lo'o naunau le APQ i le fa'alolotoina o le malosi o oloa ma fa'alauteleina lona auai i fafo. O loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻaalia le atinaʻeina o gaosiga atamai a Saina ma fausia le talitonuga i maketi o le lalolagi.

4
5

A'o va'ai i luma, o le a fa'aauau pea ona fa'aogaina e le APQ alagaoa maualuluga i totonu o le atunu'u ma fa'ava-o-malo e fo'ia ai fa'alavelave ma vaivaiga i le suiga o pisinisi gaosi oloa i le lalolagi i atina'e atamai, numera, ma lanu meamata. O loʻo faʻamaoni le kamupani i le sao o le poto Saina ma fofo i le atinaʻeina gafataulimaina o alamanuia o le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-30-2024