Tala Fou

Xing Peng, Sui Pulenu'u Itumalo o le Itumalo o Xiangcheng, ma lana aumalaga na asiasi ma faia su'esu'ega ile APQ

Xing Peng, Sui Pulenu'u Itumalo o le Itumalo o Xiangcheng, ma lana aumalaga na asiasi ma faia su'esu'ega ile APQ

640 (1)

I le aoauli o Novema 22nd, Xing Peng, Sui Pulenuʻu Itumalo o Xiangcheng District Government i Suzhou, na taʻitaʻia se 'au e asiasi i Apqi mo suʻesuʻega ma asiasiga. Xu Li, Sui Failautusi o le Komiti Galue Party o Xiangcheng High tech Sone (Yuanhe Street), Wu Yueyu, Faatonu o le Laiti ma Medium Tele Auaunaga Nofoaga Autu o le Itumalo Xiangcheng Ofisa o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi, ma Ding Xiao, Sui Faatonu o sa auai le Ofisa o le Malo Faaitumalo i le suesuega. Xu Haijiang, Sui Pule Sili o Apqi, na faʻatasi ma le faʻafeiloaʻiga i le faagasologa atoa.

Xing Peng ma lana aumalaga na faia suʻesuʻega loloto i pisinisi faʻalavelave, faigata ma faigata na faʻafeiloaʻi e Apkey i lenei tausaga, ma faʻaalia maualuga mea fou na ausia e Apkey i le matata o le komepiuta mata. Na latou faʻamoemoe e mafai e Apkey ona faia ni sao fou ma sili atu i le suiga numera o komepiuta atamai i le lumanaʻi.

640 (2)
640

I le lumanaʻi, o le a faʻaaogaina e Apqi ni fofo faʻafuainumera fou e fesoasoani ai i le faʻaleleia o masini komepiuta, faʻaopoopo le malosi fou i le atinaʻeina maualuga o le tamaoaiga numera, ma fesoasoani i pisinisi ia sili atu le atamai.


Taimi meli: Tes-27-2023